Word nú Buddy bij de Zonnehoeve in Hilversum

Een grootse prestatie! En het gaat vanzelf...

Betekenisvolle bijbaan vanaf 19 jaar

Waarschijnlijk sta je er niet vaak bij stil. Maar door er simpelweg ‘te zijn’ hebben de meeste mensen, dus ook jij, betekenis, zeker voor familie en vrienden. Gewoon, omdat jij jezelf bent. Je hoeft er niets speciaals voor te doen. Dat je iets betekent gaat min of meer vanzelf.

Geef betekenis aan het leven van een oudere

Bij BuddyBold zijn we op zoek naar jonge mensen die meer dan alleen voor hun eigen omgeving iets willen betekenen. Voor een senior in de Zonnehoeve, bijvoorbeeld. Door als Buddy wekelijks met een oudere persoon af te spreken en iets heel eenvoudigs te doen: naar buiten gaan, muziek maken, iets knutselen, een spelletje doen of bezig zijn in de (moes)tuin. Minimaal 3 uur per week.

Is dat alles denk je misschien? Maar voor die oudere persoon, die meestal niet zoveel mensen meer ziet, heeft jouw gezelschap mega veel betekenis! Door simpelweg jezelf te zijn, maar op een andere plek, lever je volgens BuddyBold een grootse prestatie.

Dubbele beloning  

Bij BuddyBold geloven we dat de meeste jongeren dolgraag van meer betekenis willen zijn. En senioren willen helpen. Om jouw inzet te waarderen, geven we jou een vaste vrijwilligersvergoeding van €7,50 netto per uur. Heel prettig natuurlijk, maar uiteindelijk levert deze stap jou veel meer op dan geld: eigenschappen die je later nodig hebt (contact leggen, empathie, humor, hulpbereidheid) leer je in sneltreinvaart ontwikkelen. Door ervoor te kiezen Buddy te zijn, kun je een ‘completer mens’ worden.

De Zonnehoeve, lekker dichtbij

Met een echte strandkamer en diverse binnenpleinen is De Zonnehoeve niet zomaar een zorginstelling. Het biedt allerlei mogelijkheden om een aangename tijd met de senior door te brengen. En door de ligging in Hilversum, vlakbij dus, is het makkelijk in jouw normale leven in te passen.

Het platform BuddyBold

Wij zorgen voor een geslaagde match met een oudere uit de Zonnehoeve. We kijken hierbij naar gezamenlijke interesses en raakvlakken. Via ons unieke platform kun je zelfstandig (of met onze hulp) afspraken inplannen met ouderen en korte verslagen maken voor bijvoorbeeld de kinderen of contactpersonen van de ouderen.

Buddy worden?

Meld je aan

Meer informatie of vragen?

Meer informatie over BuddyBold

Contactgegevens BuddyBold

Mathilde Reijngoud
T: 072 5753396
E: info@buddybold.nl

BuddyBold in het Ouderenjournaal van omroep MAX