Abonnement

Eerste kennismaking

De eerste kennismaking met BuddyBold verloopt via een gratis buddybezoek van 1 uur. Hier kunnen senior en buddy ‘de match’ een keer proberen. Klikt het voor beide partijen?

Pas na een succesvolle kennismaking met BuddyBold start met jouw goedkeuring het abonnement.

aanmeldformulier senioren

BuddyBold Abonnement

Na een succesvolle introductie komt de buddy in principe wekelijks (meestal op een vaste dag en tijd) op bezoek. Het abonnement kost EUR 40,- per 4 weken (4 afspraken van 1 uur) en is daarna op ieder moment opzegbaar.

extra afspraken & wat te doen bij ziekte?

Na een succesvolle match en start van het basisabonnement is het mogelijk om het aantal bezoeken van een Buddy naar eigen wens uit te breiden. Door extra afspraken in te plannen, of bijvoorbeeld meerdere uren per afspraak aan te vragen. Zo is er, wanneer het jou uitkomt, extra tijd te besteden met jouw Buddy.

Maandelijks vragen wij bij de buddy op welke dagen jullie samen gepland hebben, die wij registreren in ons systeem. Hierdoor ontvangt de buddy na iedere afspraak een link voor een kort verslag die wij aan het einde van de maand controleren en factureren. Gaat een eerder gemaakte afspraak (onverhoopt) toch niet door (bijv. door ziekte, omstandigheden of anderzijds) dan brengen wij de afspraak natuurlijk ook niet in rekening.

aanmelden

 

Basis abonnement

Na een succesvolle intake gaan wij op zoek naar een buddy die bij je past. Deze komt bij je langs voor een gratis kennismaking. Zijn jullie daarna beiden enthousiast, dan start het abonnement. Het basis abonnement bestaat uit:

  • Per week 1 uur bezoek van jouw Buddy op een vaste dag en tijd
  • Begeleiding van het team van BuddyBold
  • Waar gewenst: toegang tot de verslagjes welke de Buddy aan het einde van de afspraak invult
  • Facturatie van de afspraken die werkelijk hebben plaatsgevonden, overzichtelijk op 1 factuur aan het einde van de maand

BuddyBold Abonnement

€ 40,-
  • Per 4 weken (1 bezoek van 1 uur per week). Incl. inzage in de verslaglegging van buddies waar gewenst.

Uitbereiding

Naast het basis abonnement is het mogelijk om het aantal bezoeken van een Buddy naar eigen wens uit te breiden. Bijvoorbeeld door het inplannen van meerdere uren per afspraak, of meerdere afspraken per week.

  • Extra bezoekuren van jouw eigen vaste buddy
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Waar gewenst een of meerdere extra buddies
  • Alle overige voordelen van het basis abonnement (begeleiding van Buddybold, toegang tot verslagjes en facturatie aan het einde van de maand op basis van afspraken die werkelijk hebben plaatsgevonden)

Extra buddybezoek per uur

€ 10,-
  • Naar keuze in te zetten voor extra bezoek van een Buddy. Wij factureren aan het einde van de maand, en enkel voor de werkelijk gemaakte uren.

BuddyBold in het Max Ouderenjournaal