Met BuddyBold zorg je extra goed voor jouw vader, moeder of cliënt...

Beste familie of zorgprofessional,

Dat ouder worden automatisch gepaard gaat met een krimpende leefwereld en een toenemend gebrek aan menselijk contact, is niet alleen slecht en onwenselijk voor de gezondheid van de senior, maar ook een ontwikkeling die hartzeer veroorzaakt. Zeker bij de familie en de zorgprofessionals van de langzaam geïsoleerd rakende senior.

Gelukkig legt BuddyBold zich niet neer bij dat ‘automatisch’. Het is onze missie de sociale verschraling tegen te gaan en senioren in contact te brengen met een (veel) jongere Buddy, die weer ‘kleur’ en betekenis geeft in een naar eentonigheid afglijdend bestaan.

Wij hebben dan ook goed nieuws, denken we! Want jij kunt ervoor zorgen dat je geïsoleerd rakende vader, moeder of cliënt voortaan iets heeft om naar uit te kijken: een wekelijks bezoek van een eigen vaste buddy. Niet alleen een nieuw, inspirerend contact, maar ook de intentie op een langdurige samenwerking waar eveneens een mooie vriendschap kan ontstaan.

Dit vergroten en meer betekenis geven aan de leefwereld van de senior, verloopt via het platform BuddyBold.

Onze visie: door senioren regelmatig en persoonlijk contact met een jongere Buddy aan te bieden, snijdt het mes – ouderwets – aan twee kanten. De senior blijft langer vitaal en betrokken bij de samenleving. En de Buddy heeft een baantje dat niet alleen leuk betaalt, maar ook ruimte biedt aan improvisatie en daarmee sociale skills ontwikkelt. Samen wandelen, een praatje maken over vroeger, van elkaar leren of een (oude) hobby oppakken. Wij helpen graag om (weer) sprankeling aan te brengen in het leven.

Spreekt bovenstaand idee je aan en wil je meer weten over BuddyBold? Onder welke voorwaarden wij deze dienst aanbieden, of direct aanmelden? Klik dan hier.

BuddyBold in het MAX Ouderenjournaal

Interesse in een Buddy?

Meld jezelf, je ouder(s) of client bij ons aan! Meer informatie & het aanmeldformulier vind je via onderstaande button.

info & aanmelden