Met BuddyBold zorg je extra goed voor jouw vader, moeder of cliënt...

Beste familie of zorgprofessional,

Dat ouder worden automatisch gepaard gaat met een krimpende leefwereld en een toenemend gebrek aan menselijk contact, is niet alleen slecht en onwenselijk voor de gezondheid van de senior, maar ook een ontwikkeling die hartzeer veroorzaakt. Zeker bij de familie en de zorgprofessionals van de langzaam geïsoleerd rakende senior.

Gelukkig legt BuddyBold zich niet neer bij dat ‘automatisch’. Het is onze missie de sociale verschraling tegen te gaan en senioren in contact te brengen met een (veel) jongere Buddy, die weer ‘kleur’ en betekenis geeft in een naar eentonigheid afglijdend bestaan.

Wij hebben dan ook goed nieuws, denken we!

Want jij kunt ervoor zorgen dat je geïsoleerd rakende vader, moeder of cliënt voortaan meerdere malen per week bezoek krijgt. En misschien wel meer dan alleen maar bezoek: een nieuw, inspirerend contact legt met een jongere uit de buurt!

Dit vergroten en meer betekenis geven aan de leefwereld van de senior, verloopt via het platform BuddyBold.

Door senioren regelmatig en persoonlijk contact met een jongere Buddy aan te bieden, snijdt het mes – ouderwets – aan twee kanten. De senior blijft langer vitaal en betrokken bij de samenleving. En de Buddy heeft een baantje dat niet alleen leuk betaalt, maar ook ruimte biedt aan improvisatie en daarmee sociale skills ontwikkelt.

Spreekt dit idee je aan en wil je meer weten over BuddyBold? Onder welke voorwaarden wij deze dienst aanbieden, bijvoorbeeld, en wat de kosten zijn? Klik hier.

BuddyBold in het MAX Ouderenjournaal

Start de introductie. Bestel een Strippenkaart voor een senior.

  • Info van senior

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.