Senioren

Inspirerend contact!

Start de introductie

Vraag nu jouw Strippenkaart aan en maak kennis met BuddyBold.

Meld je aan

In 3 stappen meer contact

 • Stap 1: Introductie Strippenkaart
 • Stap 2: Abonnement
 • Stap 3: Buddy Bundels
BUDDYBOLD

Zo blijf je volop in de wereld staan…

Het bezoek van een Buddy draait bovenal om menselijk contact. In principe is er geen basale zorgtaak voor de Buddy; zoals gezegd staat de inspirerende ontmoeting tussen een energieke jongere en een meer bedachtzame senior centraal. Voor de senior is de ontmoeting veelal een welkome opfleuring van de dag, voor de Buddy idealiter een fijn rustpunt in een druk leven – lekker even een tempootje omlaag.

Zorgvuldige screening Buddy’s

Het spreekt voor zich dat BuddyBold elke Buddy die zich aanmeldt aan een grondige intake blootstelt, eerst digitaal en uiteindelijk fysiek via een concrete kennismaking. Gaat alles goed? Dan gaat BuddyBold na ontvangst van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) daadwerkelijk over tot het matchen van een junior aan een senior.

Goede match – als de ‘klik’ er is…

Een goede match tot stand brengen – dáár gaat het ons om! Dus kijken we bij het matchen niet alleen naar gedeelde interesses (sport, politiek, cultuur, natuur, winkelen, etc.), maar ook naar onderlinge afstand en, misschien wel het belangrijkst, de “klik” tussen beide. Om dat laatste, die “klik” dus, tot stand te brengen organiseert BuddyBold een testgesprek, waarbij achteraf met betrokkenen wordt besproken of het inderdaad “klikte”. Is de match eenmaal tot stand gekomen en wordt er een abonnement afgesloten, dan zal er periodiek contact zijn met de senior en de Buddy of alles naar wens verloopt.

‘Ik wil een wat oudere buddy’

Ook dát kan. We hebben wat oudere Buddy’s in ons bestand, die logischerwijs meer levenservaring hebben en waarmee het contact net even anders is dan met een echte junior. Ook hier geldt: de Buddy moet binnen een redelijke afstand van de senior wonen.

‘Maar loop ik met een Buddy geen extra gevaar op COVID-19?’

Nee. De afstandsregels zullen ruimschoots in acht worden genomen. En bij voldoende mobiliteit bij de senior kan ook buiten worden afgesproken, waar het gevaar veel lager is.

Ook beschikbaar… buddy’s die échte zorg kunnen verlenen.

Speciaal om drukbezette en/of vermoeide mantelzorgers te ontlasten, hebben we zogenaamde Respijt Buddy’s in ons bestand. Zij hebben in de zorg gewerkt en beschikken over voldoende diploma’s en vaardigheden om uw taken voor een uur, een paar uur of een dagdeel over te nemen.

Juiste prikkeling en extra zorg bij dementie

Juist in een overgangssituatie waarin dementie nog maar pas aan het licht is gekomen en er met de direct betrokkenen gezocht wordt naar de ideale ondersteuning, kunnen ervaren Respijt Buddy’s enorm veel verschil maken. Ze stellen zich niet alleen beschikbaar op momenten dat anderen door drukte of andere redenen niet kunnen bijspringen, maar zijn door training en/of ervaring ook in staat mensen met beginnende dementie positief te prikkelen, waardoor het ziektebeeld wordt vertraagd. Ook later in het zorgtraject blijven Respijt Buddy’s een welkome aanvulling op de zorg voor mensen met dementie.

Alleen familie van de senior of de senior zelf kan via het platform BuddyBold een abonnement afsluiten. Zodra dat abonnement rond is, wordt de Buddy aan hem of haar gekoppeld en komt deze minimaal één keer per week bij de senior op bezoek.

Kennismaking via BuddyBold Strippenkaart

De eerste kennismaking met BuddyBold verloopt via een strippenkaart t.w.v. €25,- en bestaat uit:
 • 1 x intakegesprek
 • Matchmaking met een Buddy
 • 3 x bezoek van een Buddy

Na een succesvolle kennismaking met BuddyBold start, met jouw goedkeuring, het abonnement.

BUDDYBOLD STRIPPENKAART

BuddyBold Abonnement

Na een succesvolle introductie via de Strippenkaart start met jouw goedkeuring het abonnement. Het abonnement bestaat uit: 

 • Per week 1 uur bezoek van jouw Buddy
 • Toegang tot het BuddyBold platform
 • Begeleiding van het team van BuddyBold
 • Optioneel toegang tot platform voor jouw kind(eren)/betrokkenen.

BuddyBold Abonnement

€ 40,-
 • Per 4 weken (1 bezoek per week). Incl. toegang tot het platform en wekelijks bezoek van een Buddy.

BuddyBold Buddy Bundels

Na een succesvolle match en start van het abonnement is het mogelijk om het aantal bezoeken van een Buddy naar eigen wens uit te breiden. Door extra Buddy Bundels te kopen kun je moeiteloos extra bezoekmomenten inplannen. Zo is er, wanneer het jou uitkomt, extra tijd te besteden met jouw Buddy. Daarnaast krijg je altijd 1 bezoek cadeau bij een Buddy Bundel (10 bezoeken plus 1 gratis). 

Buddy Bundel

€ 100
 • 10 bezoeken + 1 gratis. Naar keuze in te zetten voor extra bezoek van een Buddy.

Start de introductie

Vraag nu jouw Strippenkaart aan en maak kennis met BuddyBold.

Meld je aan

BuddyBold in het MAX Ouderenjournaal

Tekst gaat verder na de video.

Toelichting salarissen en abonnementen

Vergoedingskosten buddy’s, service en bemiddelingskosten van BuddyBold zijn direct inbegrepen in de bovenstaande abonnementskosten. Denk aan screening, matchmaking, technologische ontwikkeling, beveiliging en sociale lasten.

Stel je wilt een langer bezoek dan 60 minuten dan kun je dit afspreken met je buddy. Om dit mogelijk te maken kun je extra bezoeken afnemen via Buddy Bundels.

Het eerste bezoek na matching zal een testbezoek zijn, dit om te kijken of er een klik is. Daarna gaat het abonnement in voor 16 weken, met een opzegtermijn 5 weken voor einde van de 16 weken.

Om een gezonde en veilige koppeling tot stand te brengen, is de selectieprocedure van de BuddyBold zeer zorgvuldig en uitgebreid. Met een lokale test in Alkmaar die minutieus wordt gevolgd, zal de procedure en het hele concept van BuddyBold, indien nodig, steeds worden aangescherpt vanuit het motto ‘Better safe than sorry’.

Voor aanvullende informatie

Het team van BuddyBold
T: 072 575 3396 / 06 2492 6977
E: info@buddybold.nl