Jongeren

Zinvol werk en financiële zekerheid

Buddy worden?

Meld je aan

Wat wil een jong iemand liever dan serieus genomen worden?

BuddyBold is ervan overtuigd dat jongeren in Nederland van betekenis willen zijn voor senioren.  Het idee dat zij dat ‘saai’ zouden vinden of er ‘hun bed niet voor uitkomen’ vinden wij veel te somber. Jongeren willen juist – is onze inschatting – serieus genomen worden en een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Wij zeggen: stimuleer dat. En beloon het met een vaste inkomstenbron!

BuddyBold doet precies dát.

‘Dit leer je nergens anders…’

Met vakken vullen in de supermarkt, afwassen in de horeca of het lopen van folderwijken kun je natuurlijk ook geld verdienen, maar wat leer je ervan? In tegenstelling tot BuddyBold stimuleert dit soort banen jouw sociale vaardigheden nauwelijks. Bij BuddyBold staat het leren van die vaardigheden (contact leggen, empathie, humor, hulpbereidheid) juist centraal. Voor zover wij weten zijn er geen platforms of apps, die jou dit soort vaardigheden zó ervaringsgericht en snel helpen ontwikkelen.

Kennismaken met BuddyBold

Alvorens je aan de slag kunt, doen we na een digitale intake een fysieke intake: een echte ontmoeting, dus. Gaat dat goed en heb je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij ons ingeleverd, dan gaan we op zoek naar een match.

Zo gaan we je matchen

Onder begeleiding van een BuddyBold medewerker ga je een bezoek brengen aan de senior. Dit zogenaamde testgesprek is voornamelijk om te kijken of het “klikt” tussen beide. Na afloop kun je met de BuddyBold medewerker overleggen of je de match aan wilt gaan. Eventueel zal deze medewerker ook kleine tips geven over omgang met de betreffende senior, bijvoorbeeld door nadere details over hem of haar te verstrekken. Is de match eenmaal tot stand gekomen, dan zal er periodiek contact zijn met de senior en de Buddy of alles naar wens verloopt.

Wat verdien je?

De jongere Buddy ontvangt een aantrekkelijke vergoeding van netto € 7,50 per bezoek van 1 uur.

Service en bemiddelingskosten van BuddyBold zijn direct inbegrepen in het senioren BuddyBold abonnement. Denk aan screening, matchmaking, technologische ontwikkeling, beveiliging en sociale lasten.

Buddy worden?

Meld je aan