Jongeren

Zinvol werk en financiële zekerheid

Wat wil een jong iemand liever dan serieus genomen worden?

Verspreid over Nederland zijn er talloze initiatieven om eenzaamheid onder senioren te verhelpen. Deze initiatieven zijn niet of nauwelijks gericht op jongeren als mogelijke doelgroep om senioren te helpen. ‘Jongeren vinden dat saai’ is de gedachte. Of ‘daar komen ze hun bed niet voor uit’. Maar misschien willen jongeren – is onze inschatting – juist serieus genomen worden en een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Beloon dat dan met vaste verdiensten!

BuddyBold doet precies dát.

‘Dit leer je nergens anders…’

Met vakken vullen in de supermarkt, afwassen in de horeca of het lopen van folderwijken kun je weliswaar ook geld verdienen, maar wat leer je ervan? In tegenstelling tot BuddyBold stimuleert dit soort banen sociale vaardigheden nauwelijks. Bij BuddyBold is het een van de uitgangspunten, geen bijvangst. Voor zover wij weten zijn er geen platforms of apps, die zulke vaardigheden helpen ontwikkelen.

Kennismaken met BuddyBold

Alvorens je aan de slag kunt, doen we na een digitale intake een fysieke intake: een echte ontmoeting, dus. Gaat dat goed en heb je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij ons ingeleverd, dan gaan we op zoek naar een match.

Zó gaan we je matchen

Onder begeleiding van een BuddyBold medewerker ga je een bezoek brengen aan de senior. Dit zogenaamde testgesprek is voornamelijk om te kijken of het “klikt” tussen beide. Na afloop kun je met de BuddyBold medewerker overleggen of je de match aan wilt gaan. Eventueel zal deze medewerker ook kleine tips geven over omgang met de betreffende senior, bijvoorbeeld door nadere details over hem of haar te verstrekken. Is de match eenmaal tot stand gekomen, dan zal er periodiek contact zijn met de senior en de Buddy of alles naar wens verloopt.

Wat verdien je?

De jongere Buddy ontvangt een aantrekkelijke vergoeding van bruto € 7,50 per bezoek van 1 uur.

Service en bemiddelingskosten van BuddyBold zijn direct inbegrepen in het senioren BuddyBold abonnement. Denk aan screening, matchmaking, technologische ontwikkeling, beveiliging en sociale lasten.

Buddy worden? Schrijf je nu in!

Inschrijfformulier voor jongere Buddy

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.